Beste babyfoons om te kopen in 2021

Voorbij zijn de dagen dat je stilletjes op je tenen naar de kinderkamer liep om naar je slapende baby te gluren, alleen maar gehinderd door een krakende vloerplank of een struikelpartij in het donker en dan… whoops! Je hebt hem per ongeluk wakker gemaakt. Een babyfoon kan u helpen dat te voorkomen, helpen om ouders gerust te stellen met een 24/7 zicht op uw kleintje, ongeacht waar u bent in uw huis.

Heeft u een babyfoon nodig?

Als u in dezelfde kamer slaapt als uw baby of in een kleine ruimte woont waar u altijd kunt horen of zien wat uw baby aan het doen is, hebt u waarschijnlijk geen monitor nodig. Anders, de meeste ouders genieten van het gemak een babyfoon biedt. In plaats van de noodzaak om dicht bij de kinderkamer of voortdurend controleren op uw kind te blijven, bent u vrij om te rusten, inhalen op Netflix of dingen gedaan krijgen rond het huis op elk moment baby is het vangen van een aantal zzs. Babyfoons kunnen ook dienst doen als oppascamera om uw kind en de verzorger in de gaten te houden wanneer u niet thuis bent.

Welk type babyfoon is het best?

Er is niet één beste type babyfoon. Degene die je kiest hangt af van wat er gaat om voelt u zich het meest comfortabel.

 

  • Met audiomonitors kunt u luisteren naar de baby
  • Videomonitors houden elke beweging van de baby in de gaten
  • Babyfoons volgen de bewegingen van de baby en soms ook de vitale functies zoals ademhaling, hartslag, zuurstofverzadiging en kamertemperatuur


Audiomonitors zijn de goedkoopste soort babyfoon, maar ook de meest eenvoudige. Afhankelijk van de indeling van uw huis en uw comfortniveau, kunnen ze echter een goede keuze zijn voor veel gezinnen. Sommige ouders ook besluiten om een audio-monitor te kopen voor reizen of te houden op het huis van de grootouders, omdat deze soorten monitoren zijn betaalbaar en draagbaar.

Video monitoren zijn de meest populaire keuze van babyfoon voor de meeste ouders. Met functies zoals grote schermen, nachtzicht en de mogelijkheid om in te zoomen op uw kleintje, veel ouders als de gemoedsrust video monitoren kan bieden. De kosten voor dit soort monitoren varieert en kan variëren van ongeveer vijftig dollar tot meer dan een paar honderd.

Ademhalingsbewegingsmonitoren zijn de laatste jaren door de technologische vooruitgang zowel in populariteit als in prevalentie toegenomen. Sommige ademhalingsmonitors gebruiken wearables zoals een sok of een band om de bewegingen en vitale functies van uw baby te volgen, terwijl anderen een clip of speciale sensoren gebruiken die onder de matras van de wieg gaan. Sommige bewegingsmonitors werken ook naast een videomonitor en worden als een bundel verkocht.

Bewegingsmonitors zijn vaak de duurste soort babyfoon, vooral degenen die worden gecombineerd met een video-component. Houd er rekening mee dat dit soort monitoren geen medische hulpmiddelen zijn en volgens de American Academy of Pediatrics weinig of geen bescherming bieden tegen SIDS (sudden infant death syndrome). Zorg er altijd voor dat u veilige slaapgewoonten volgt, ongeacht welk type babyfoon u gebruikt.

Hoe kiest u een Video Baby Monitor


Veel ouders die beslissen over een video monitor zijn snel overweldigd door de vele keuzes en over hoeveel geld te besteden. Een snelle uitsplitsing van functies kan u helpen beslissen hoe u de beste video-babyfoon voor uw gezin kiest.

Beeldschermkwaliteit/schermgrootte: Sommige videomonitors hebben grotere schermen met hogere resoluties die een duidelijker beeld bieden. Anderen komen met kleinere schermen, en nog anderen vertrouwen op een app die u op uw mobiele telefoon-wat niet kan maken voor de beste weergave, afhankelijk van de grootte van uw telefoon, maar is geweldig voor draagbaarheid.
Bereik: Hoe ver u van de babykamer verwijderd kunt zijn en toch ononderbroken toezicht kunt houden, varieert. Dit is vooral belangrijk als u in een ouder huis woont met dikke gipsmuren of een huis met meerdere verdiepingen.
Draagbaarheid: Sommige camera’s moeten aan de muur worden bevestigd, terwijl andere op zichzelf kunnen staan en van huis kunnen reizen.
Twee-weg communicatie: Met deze populaire functie kunt u via de monitor met uw baby praten.
Levensduur van de batterij: Dit bepaalt hoe lang u het monitorscherm kunt ronddragen voordat u het moet inpluggen om op te laden.
Aanpassingen op afstand: De mogelijkheid om de monitor te gebruiken om het zicht van de camera op afstand aan te passen (vaak “pan, zoom en tilt” genoemd) kan van pas komen.
Draadloze encryptie: Dit zorgt ervoor dat niemand anders de “feed” van uw monitor kan aftappen en kan zien wat er in uw huis gebeurt. Wi-Fi-monitoren zijn zeer geschikt voor draagbaarheid en bereik, maar kunnen gevoeliger zijn voor hacking. Als u deze weg inslaat, zorg er dan voor dat u uw draadloze thuisnetwerk beveiligt en de firmware van de monitor up-to-date houdt. Zoek anders naar digitale monitors met een 2,4 GHz draadloze FHSS-transmissie.
Gespecialiseerde functies: Sommige camera’s houden niet alleen uw kleintje in de gaten, maar controleren ook de kamertemperatuur en de vitale functies van uw baby.


Hoe we onze beste babyfoons hebben gekozen


We vroegen duizenden echte Babylist gezinnen naar de babyproducten waar ze het meest van houden, vervolgens namen we de topproducten die ze met ons deelden en voegden daar ons eigen onderzoek en inzicht aan toe om u te vertellen over de beste videomonitors.

Denkt u dat deze inhoud nuttig is? Laat het onze redactie weten!

Beste budget babyfoon (WiFi)

Wyze Cam Pan 1080p - $37.97.De primeur
Onder de $40!
Live HD-streaming + pan, tilt en zoom
Eenvoudige installatie


Wat onze experts zeggen
Laat het maar aan ondernemende ouders over om overal een oplossing voor te vinden. De Wyze, oorspronkelijk ontworpen als bewakingscamera voor thuis, wordt door heel veel ouders gebruikt als babyfoon. En met zijn eenvoudige installatie, live HD-streaming en ongelooflijk betaalbare prijskaartje, is het een geweldige keuze.

De Wyze wordt op afstand bediend via een app en kan door meerdere gezinsleden worden gedeeld. Als u de Wyze als babyfoon gebruikt, kunt u de livestream in realtime bekijken of pushmeldingen instellen om u te waarschuwen voor beweging en geluid. (U kunt ook de gevoeligheid van deze meldingen aanpassen, zodat u niet constant wordt gebombardeerd met een bericht telkens wanneer uw kleintje een beweging maakt). De camera heeft nachtzicht, tweewegaudio, kan pannen, kantelen en zoomen en kan zelfs videoclips van 12 seconden opnemen. En hij werkt met Alexa en Google Assistant.

Wat is het overwegen waard?
U moet uw telefoon in de buurt hebben (en altijd opgeladen zijn) om de Wyze-cam te gebruiken, wat niet ideaal is als u een oppas gebruikt en wilt dat ze de monitor kunnen gebruiken. (Hoewel u hen wel toegang tot de camera kunt geven als ze de app downloaden en u toestemming geeft). Sommige ouders houden ook niet van de cloud-gebaseerde opslag, maar er is een optie om een micro SD-kaart in plaats daarvan te plaatsen en de bestanden lokaal op te slaan.

 

Leave a Reply

//